onsdag 2 maj 2012

Sköna maj välkommen!


Valborg var en mysig slappardag med lite jobb i form av upphämtning av nya varor till shopen och sen grillade vi lite korv hemma hos mina föräldrar. Efter det åkte vi hem och tog det faktiskt bara lugnt, inte ens ett besök vid någon brasa. Lite medtagna efter London var vi nog fortfarande. Livsfarligt att släppa iväg två småbarnsföräldrar sådär, de löper ju amok. Första maj åkte vi ner till stan och var med på Kristdemokraternas förstamajtåg, för familjen. Efter det gick vi till stadsparkens lekplats och Dylan var i himmelriket! Sen fikade vi lite vid svandammen och kvällen avslutades med att se ikapp Mad Men som vi missat när vi var borta i helgen. Nu har jag en hel del jobb med att lägga in nya varor framför mig, men först en stund ute i solen och iväg för att posta lite ordrar inkomna under helgen. Som ni ser på bilden så har jag hittat mig ett par mönstrade byxor nu också! Så, våren kan komma!

1 kommentar :