måndag 28 maj 2012

Weekend outfits

Här kommer lite outfits ifrån helgen som varit!

I lördags var jag och satte upp håret på en maid of honour, eftersom det var ett brudpar vi är bekanta med så åkte jag sedan hem och svidade om och så gick jag och mannen på vigseln.

Idag, söndag så var det kyrkan som gällde och då såg jag ut såhär! Underbart väder just nu! Så efter kyrkan åkte vi ut till fina Pilsbo utanför Uppsala tillsammans med mina föräldrar och syskon (minus en som är i Grekland) och så hade vi lite morsdags-picnic med grillning och tårta!

Sen fick jag min morsdagspresent av mannen. En helkväll ute med ordnad barnvakt och sedan valfri restaurang och bio. Så då åkte det här på! Så mysigt var det! Alltid lika uppskattat med lite tid för varandra! Och att få strosa hand i hand med mitt livs kärlek genom stan en varm försommarkväll, det kan jag leva på länge!

4 kommentarer :

 1. Kjolen i mitten är helt fantastisk!

  SvaraRadera
 2. Ja, kjolen i mitten är verkligen superfin! Vartifrån är den?
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Wow! Står det verkligen By Jo With Love på tegelväggen på första bilden? Asfränt jue!

  SvaraRadera
 4. Så tjusigt du lagt in By Jo With Love på översta bilden;)

  SvaraRadera