onsdag 16 maj 2012

Today she's all over the place!


6 kommentarer :

 1. Söt! En fråga, jag har förstått att ni väljer att ha era barn hemma framför dagis. Ska ni utnyttja vårdnadsbidraget? Det har vi tänkt göra för vår 2-åring som inte går på dagis.
  Hälsningar Sara

  SvaraRadera
 2. Hahaha underbart! Vill typ ha detta kortet på väggen;)

  SvaraRadera
 3. @sara Jag håller på att kolla hur det funkar! Än har jag föräldrapenning kvar, men om jag förstått det rätt så får man komba vårdnadsbidraget med jobb? Är ju egenföretagare så jag måste checka reglerna!

  @clara Jag kan göra en på Hugo! ;-)

  SvaraRadera
 4. Hej igen :)
  Ja, man kan jobba samtidigt. Jag jobbar varannan helg. Men man måste ta ut 250 föräldradagar grundade på inkomsten innan man kan söka vårdnadsbidrag. Vi har ca 25 sådana kvar som vi måste ta innan. Men dom åker nog i sommar! Och sen kan vi ha vårdnadsbidrag hela hösten och våren innan tjejen fyller 3 i juni 2013. Det känns bra att visa att det finns ett intresse för vårdnadsbidraget, för jag tycker det är jättebra att det finns!
  Hälsningar Sara

  SvaraRadera
 5. Yes please! Han är på g nu. HIttade honom sittandes i sängen idag.

  SvaraRadera