tisdag 8 maj 2012

Washi week och TÄVLING!


En dag försenat, men nu kör vi! Washi-vecka denna vecka i webshopen! Vilket innebär 20% rabatt på all washitejp till och med på söndag! Och så kör vi en tävling också! Tävlingen går till så här. Jag har delat upp den i tre delar, en för bloggare, en för Facebook-sidan och en för alla andra!

1. BLOGGA!
Gör ett inlägg på din blogg där du skriver något om vad du skulle vilja ha washitejpen till, eller delar någon washi-inspiration. Länka sedan till byjowithlove.se eller tävlingen och lämna en kommentar här på detta inlägg att du är med och tävlar med din blogg! Var tydlig med att du tävlar som bloggare när du lämnar kommentaren! Klart! Sedan väljer jag ut de bästa bidragen och drar lott mellan dem!
VINST: Tre valfria rullar washitejp!

2. FACEBOOK!
Dela tävlingsinlägget från Facebooksidan på din sida och lämna sedan en kommentar på FB-sidan om att du är med. Klart! Sedan lottar jag ut en vinnare bland samtliga deltagare.
VINST: Två valfria rullar washitejp!

3. KOMMENTERA!
Allt du behöver göra är att lämna en kommentar här på detta inlägg att du vill vara med och skriva något kort om vad du skulle göra med washitejp. Klart! Jag lottar sedan en vinnare bland samtliga bidrag!
VINST: En valfri rulle washitejp!


Tävlingen avslutas på söndag 00.00 och det går hur bra som helst att tävla i samtliga tre kategorier, men bara en gång per kategori!!! Och det spelar ingen roll vilket land du bor i, alla är välkomna! Good luck Chuck!!!

6 kommentarer :

 1. jag vill vara med jag vill ha tejpen för jag flyttar in i vårt nybyggda hus nästa helg och kommer finnas massor av ställen att använda den på det lovar jag.... provar även att vinna på fb för större chans att vinna ;)

  SvaraRadera
 2. Jag vill vara med också! Skulle använda tejpen till att slå in fina paket, eller sätta upp bilder på väggarna med! Eller använda dom som hyllborder i köket! Testar att tävla på fb också! :)

  SvaraRadera
 3. Jag har aldrig provat den där tejpen och har varit sugen efter att ha sett alla dina fina i din webshop :) Skulle använda den till pysselprojekt. Göra små vimplar, tejpa kort, presenter, upp bilder på väggarna und so weiter :)

  SvaraRadera
 4. Therese Gustafsson10 maj 2012 kl. 20:52

  Det finns så mycket jag hade velat göra med washitejp! :D Men det som jag först kom att tänka på var att jag har en sådan otroligt tråkig ram på väggen som måste piffas upp, och washi tejp hade varit perfekt till det jobbet! Med deras söta mönster och färger :)

  SvaraRadera
 5. Åh vad fint, det vill jag gärna vara med och ha chansen att vinna. Skulle nog ge till mitt abrnbarn så hon fick deorera sitt rum :)

  wlodisp @ gmail.com

  SvaraRadera
 6. Jag är med! Skulle tejpa upp en hage på golvet i barnens rum med den!

  SvaraRadera