fredag 17 september 2010

Snart ifrån en mobilblogg nära dig

När jag äntligen hade fått till det där med att blogga ifrån mobilen, ja då går jag och blir med iPhone. Och jag hade tänkt att få till det och blogga gårdagens randiga ifrån den eftersom vi var bortbjudna och inte kom hem förens sena kvällen. Men när man inte är van med konceptet iPhone i kombination med blogg så tar det lite tid. Så det blev nog på gränsen till lite osocial-varning på mig där. Så jag la ner projektet. Men snart så. Mannen får hjälpa mig med det där. Han är den iPhone-lösa kungen av iPhone. Ja, eller av allt som har ett "i" framför. Inte mig emot! Så vi ska nog få till det. Tror det var så enkelt som en Blogger-app. Vi får väl se.
Nu ska jag i alla fall gå och göra mig i ordning för dagen. Dylan somnade precis, och jag håller på att slänga i mig det sista av frukosten. Igår var en seg, lite jobbig dag. Med undantag för kvällen då. Dylan var snuvig och lite stingslig och jag var zombie-trött och hormonell. Fantastisk kombination! Men idag är en ny dag! Och jag känner mig faktiskt pigg, utvilad och effektiv! Kan man förresten känna sig effektiv när allt man gjort än så länge är att servera barnet frukost och äta frukost själv? I don't know. Men jag säger bara. I got a feeling.... da da da da... that...

5 kommentarer :

 1. Last ned blogpress!! :)

  Her er jeg trøtt i dag.. en liten en har begynt å være våken om nettene plutselig.. Rart opplegg!

  Du, hvor mye sover Dylan på dagtid? Jeg syns Erika sover såå lite at jeg nesten blir bekymra..

  Ha en deilig fredag:)

  SvaraRadera
 2. Last ned blogpress!! :)

  Her er jeg trøtt i dag.. en liten en har begynt å være våken om nettene plutselig.. Rart opplegg!

  Du, hvor mye sover Dylan på dagtid? Jeg syns Erika sover såå lite at jeg nesten blir bekymra..

  Ha en deilig fredag:)

  SvaraRadera
 3. Hej på dig! Bloggpress, jag ska testa!

  Ja, som enbarns mor så har jag inte så jättemycke erfarenhet, jag vet bara att de säger att alla barn har olika sömnbehov. Men jag tänker nästan tvärtom ibland. Jag undrar om Dylan sover för mycke på dagarna? Men han sover ju bra på kvällen, så jag borde nog inte oroa mig.

  Han vaknar runt 8 och äter frukost och sen går vi på toa, leker och gosar lite till typ nu runt 9.30 då han sover första gången på dagen, beroende på när vi går upp. Ca 1,5 h efter han gått upp brukar han bli trött. Sen vaknar han och äter lunch typ 11.30. Sen sover han igen runt 13.30, och sen igen runt 17.00. Han sover alltså ca tre gånger om dagen, ungefär 1,5 h åt gången. Plus minus 30 min.

  Ha en fin fredag ni med! Kos fra landet i öster!

  SvaraRadera
 4. Aha.. Ja virker som de har ca likt søvnmønster, bortsett fra at Erika sover ca 30 minutter for hver nap..

  Men sover han hele natta nå? Når legger dere han? :) Jeg har hele tiden latt Erika styre sovegreiene selv, men nå lurer jeg på om jeg må ta litt tak her... Hun har sovet såå bra på nettene frem til nå. Lurer på om det er en ny tann som spøker..

  SvaraRadera
 5. JA tänder påverkar! Dylan håller på att få två nya nu och han kan vakna till nån gång sådär på natten de senaste dagarna, men somnar ganska snabbt om igen. Men annars så sover han hela natten och har så gjort sedan han var 7 veckor. Han brukar somna vid 21 och sova till 7-8. Ibland vaknar han vid 6, men då tar jag upp honom och lägger honom att somna om bredvid mig en timme till. På kvällen så lägger jag honom när jag ser att han börjar bli trött. Han äter gröt till kvällsmat vid runt 19 och brukar sen orka ca 2 h då tills han vill sova runt 21. Hoppas det ger sig när tänderna kommit ut!

  SvaraRadera