söndag 19 september 2010

No stripes tonight

Kom precis hem ifrån en mycke trevlig föreställning med Sissela Kyle på Uppsala Konsert och Kongress följt av god mat och trevlig gemenskap! Måste bara i samma andetag få passa på att tacka minsta syrran och hennes kompis som gjorde det möjligt genom att passa lillkillen! Tack! Och förlåt att det blev lite sent, men det var väldigt trevligt! Så nu är det raka spåret i säng, sedermera hoppas jag då att jag kommer undan med att lägga upp dagens randiga imorgon. Eller kommer undan och kommer undan, så blir det helt enkelt. Men randig har jag i alla fall varit idag! Kanske finns några ögonvittnen här som kan styrka det? Annars får ni bara ta mig på orden. Imorgon däremot har jag absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig. Och det är ju söndagsfin och kyrka som gäller. Men vi får se. I värsta fall kanske jag får byta om till randiga myskläder när jag kommer hem. Nu ska här bytas om i alla fall, sängkläder nästa!

1 kommentar :

  1. Jag kan intyga. Både Johanna och Dyland var så randiga så!! :)

    SvaraRadera