tisdag 21 september 2010

Fina dagar!


Ibland känns livet lite som ett pärlhalsband, med fina pärlor i olika färger och former som avlöser varandra. De senaste dagarna har varit just sådana pärlor. I lördags, när jag och mannen fick gå ut på kvällen, ensamma, se en föreställning och ha lite mys och mat efteråt. I söndags, när vi gick på möte, tog en fika i kyrkan med min syster, åkte sen vidare till IKEA för lite söndagsmiddag med man, barn och syster, åkte hem till oss och lekte med modellera i köket. Igår, som bara var en alldeles vanlig fin dag, mys med min son och sen med min fina man som kom hem och gjorde lyxlax på kvällen. Och idag då. Mat, mys och ananaspaj med våra fina fina vänner! Så jag avslutar på det vis min pappa brukade göra då han bloggade. Med en livsstatus.

Tacksam i livet/ JO

2 kommentarer :