onsdag 15 september 2010

Så att du vet!

Det var en "Laura" som kommenterade på inlägget "När jag ändå är seriös" och jag fick kommentaren på mail, och läste, men ser att den inte syns här på bloggen. Jätteknasigt och jag vet inte varför? Det står ju inte att något är borttaget heller. Så jag tänkte bara säga att jag läst den som sagt, och tack för dina tankar! Synd bara att jag var den enda som fick ta del av dem. Men det kanske löser sig och dyker upp här ändå om ett litet tag. Kanske. Ibland blir jag lite tokig på Blogger. Vem vet, om sådär en sextiosju år så kanske jag får ändan ur och byter, men det är ju så drygt det med! Nåja. Tack Laura!

4 kommentarer :

  1. Byt till wordpress //Mannen

    SvaraRadera
  2. Oooorka! Förresten, sa inte du Tumbler? Hur ska du ha det va? VA!?

    SvaraRadera
  3. :) no probs - måste också säga att den där lillkillen ni har e för söt! :) (rymdes inte med i förra kommentaren)

    SvaraRadera