måndag 27 september 2010

Till er som inte redan vet att jag är lite knasig

Jag har ju gått och skaffat mig en iPhone. Och till denna iPhone så finns det ett program, eller en app som det nu heter vid namn "Sleep tracker" som fungerar som en väckarklocka. Men, den mäter även din sömn under natten. Hur djupt du sover, och hur många gånger du går från REM-sömn till djup sömn och så vidare. Den kan också registrera ens ljud när man sover, vilket jag testade för första gången nu i natt. Och när jag imorse klickar på den första ljudfilen ifrån natten, registrerad runt klockan två nån gång så hör jag detta. Det är jag, som med förvånansvärd klar stämma sjunger: "Svamp, min lilla svamp. Svamp, min lilla svamp" i någon form av sentimental vaggviseton. So far so wierd. Men sen verkar jag svara på nån fråga om sången jag just framfört, för jag säger sen med lätt ironisk stämma: "He, vad kan man kalla det? Black Metal?" Japp. Det var sista gången jag använde den appen, tack så mycke varsågod hej då.

6 kommentarer :

 1. ha ha ha! jag skulle aldrig våga prova!!

  SvaraRadera
 2. Hej hej, en fråga om något helt annat. Hur går det med köp-stoppet på kläder? Jag är sugen på att själv ta ett köp-stopp, men jag börjar kanske med ett uppehåll på några månader...

  /Maria

  SvaraRadera
 3. Kan inte annat än skratta!! Helt underbart ju!

  SvaraRadera
 4. Anna: Nej, det gör jag nog inte om heller. Vem vet VAD man skulle kunna säga?

  Maria: Det går bra! Har fortfarande plagg i garderoben som aldrig(!) blivit använda! Och så har jag fått en del från två garderobsrensningar, så lite nytt liv i garderoben har jag fått ändå. Men som sagt. Fortfarande finns inga gapande hål, efter fem månader, så jag tuffar på! Sju månader kvar! Lycka till! Nån månad kan ju räcka sådär, om man bara vill bryta en trend. Så det känner jag att jag gjort. Men har fortfarande inga behov så stoppet gäller än!

  Makena: Ha ha! Ja erller galet! Galet underbart kanske ;-)

  Loppanlej: Håller med! Skratta på! Jag skrattar med, och skäms lite ;-)

  SvaraRadera
 5. Hahahahaa!!!! Helt underbart! Kan inte sluta skratta!!! Klockrent! /Rebecka Hornbruch

  SvaraRadera