söndag 26 september 2010

Ännu en dag i bilder

Efter söndagsmötet imorse, som var ett riktigt härligt möte om att vara passionerad, så tog mannen, barnet och jag en härlig höstpromenad på stan!

Mannen, som för övrigt var väldigt stilig idag inte sant, twittrar om att jag blev "star struck" av vad som hände näst. Men att jag skulle ha blivit det var väl lite att ta i. Fascinerat intresserad kan jag däremot gå med på.

För vi hamna mitt i filminspelningen av Hollywood-varianten av "Män som hatar kvinnor" som på engelska kommer att heta "The girl with the dragoon tatoo" tror jag.

Plötsligt låg en liten bit av Hollywood i lilla Uppsala.

Scenen med barnensdag-paraden i Hedestad är det som spelas in på Drottninggatan.

Och jag är ganska säker på att vi inte brukar ha någon Hedestads Kuriren i Uppsala i vanliga fall. Får spana om denna fasad skymtar på vita duken sen.

Efter ett litet tag, och näst intill släpande, så fick mannen tillslut med mig ifrån inspelningsplatsen och till vårt egentliga mål för promenaden. Sushi! Oh I just can't get enough!

Hur var det man gjorde nu igen...

Sen fortsatte vi vidare för att se lite innebandy. Våra "kyrk-pojkar", och några andra pojkar med för den delen i LOIF, som lyckades kämpa sig hela vägen upp till division ett förra säsongen. Heja!

Dylan var väl, hm ja, måttligt road. Men vid gott mod!

Han var dock mer road av att massakrera och äta på match-programmet. Nej Dylan! Usch! Fy! Var ord som kunde höras ifrån vår del av läktaren.

Och till sist, ett försök till en dagens inne på sporthallens allt annat än fräscha och gemytliga toalett. Men ibland får man göra som Kajsas Warg och taga vad man haver. Och så var det med det! Och så var det med denna dag!

3 kommentarer :

 1. Håll utkik efter Daniel Craig nu! Helt klart utseendemässigt bättre anpassad för rollen som Mikael Blomkvist ;)

  SvaraRadera
 2. Jag såg också en del av filminspelningen, men jag var ute och joggade, så det blev lite snabbt. och du, du har ju en leo-sjal, den hör ju hemma i djur-veckan!!

  SvaraRadera
 3. Caroline: Ja bara varför ska jag hålla utkik efter Craig David. Sen... Ja ha! ;-)

  Frida: Är det djur vecka. Här hinner man inte uppdatera sig minsann. Känner att jag halkat efter två teman ungefär ;-) Snart får jag rycka upp mig!

  SvaraRadera