måndag 20 september 2010

God morgon från pottan!


Då var helgen till ända, och den här lilla killen och jag kickar igång vår vecka! Den här lilla killen har ju förresten hunnit gå och bli sju månader gammal, och tyvärr i samband med det dragit på sig sin första lilla förkylning. Han snorar och hostar lite, men ingenting farligt. Han tycker nog att jag är jobbigare än själva förkylningen med mitt snortorkande och mina försök med näs-sugen. Verkar så i alla fall för han avskyr verkligen när man ens kommer i närheten av hans näsa. Jag försöker tala om för honom att det bara är för hans eget bästa, men jag är osäker på om mitt budskap går hem. Nåväl. Nu sover han i alla fall, så jag ska passa på att slänga i en tvättmaskin. Good morning!

3 kommentarer :

  1. Vad underbart, han sitter verkligen på pottan!! Hoppas han blir frisk snart!! Krya på dej Dylan!

    SvaraRadera
  2. Sitter han rean på pottan!!?? Duktigt...

    SvaraRadera
  3. Japp, fast han har alltid föedragit toaletten, gör det än ;-)

    SvaraRadera