fredag 5 februari 2010

Uppdaterad update

Kan ju säga att så här ser planen ut. Beräknad nedkomst var den 29:e januari. Det har vi ju som bekant passerat. Så nu är nästa hålldatum onsdag den 10:e februari. Har den inte behagat att titta ut tills dess (åh tittat ut, om det ändå vore så enkelt!) så ska jag på övergångskontroll fredag den 12:e februari. Förutsatt att jag mår bra hela tiden såklart. Annars blir det ju tidigare. Men allt såg jättefint ut vid sista barnmorskebesöket i onsdags, så vi avvaktar. Och jag måste faktiskt erkänna, att så när som på alla: "Har-ni-fått-någon-bebis-än-sms" så känner jag faktiskt lugnet. Den kommer nog snart, och i rätt tid. Jag ska försöka hålla er uppdaterade. Men som sagt vad, det är inte säkert att jag hinner blogga precis, men håll koll på Twitter-spalten i fall jag kanske hinner få iväg något litet meddelande dit. Vi hörs!

4 kommentarer :

 1. Spennende! Her blir det overtidskontroll på tirsdag om hun ikke titter ut (som du så fint sier det, vi satser på at det blir sånn, haha) før det. De tar seg god tid, disse bebisene våre:) Men jeg er også ganske rolig. Så lenge alt er fint med bebisen, så er det jo bare å vente litt til. Har jo ventet lenge nok som det er, og den som venter på noe godt osv. Og tror nok ingenting er mer verdt å vente på en ens egen baby! Snart er vi mammaer, Jo:)

  God helg, kos deg - og plutselig er de der:) klem!

  SvaraRadera
 2. Grommis: Instämmer helt och fullt med alt du skriver!!! Ja nu ska vi ha en mysig helg, och som sagt, plötsligt är de där! Och livet är aldrig det samma igen! Jag längtar!!!

  Ha en fin helg ni med! Kos, kos och kos!!! Klem!

  SvaraRadera
 3. Hej. :) Har börjat följa din blogg nu dom senaste veckorna. Hoppas på att du får din bebis snart. Min bebis var beräknad till 6e feb men han ligger kvar och ruvar än. :) Dom är redo när dom är redo annars får man knuffa dom likte i ryggen så dom kommer, ellerhur?!
  Hoppas du mår super.

  Kram S

  SvaraRadera
 4. Sofia: Va kul! Välkommen! Och ja du, det hoppas jag med! Men som alla säger, de kommer när de är redo! I ett par dagar till så kan jag lita på att den vet vad den gör i alla fall ;-) Sen tar mamma kommandot! ;-)

  SvaraRadera