onsdag 10 februari 2010

Update III

Ja eftersom bebisen inte behagade komma ut på de två och en halv timma jag gav den att komma ut på innan klockan ett så har jag i alla fall besökt min barnmorska idag en sista gång. Men det var faktiskt en riktigt trevlig upplevelse. Hon sa att jag var "en på hundra" som hon sett vara så pigg under hela graviditeten, och "en på tusen" av de som fått gå över som fortfarande hade humöret och energin på topp. Så det var ju trevligt! Det är ju inte så att man går runt och tror själv att man är ovanligt pigg eller har ovanligt bra humör. Men tydligen. Eller ni får väl fråga min man vad han tycker. Han träffar mig ju i och för sig något oftare än barnmorskan. Men ja. Jag måste ändå säga att jag känner mig otroligt välsignad som har fått må så bra genom graviditeten. Även om jag mådde illa som en gnu i somras, men man glömmer så fort.
Nu återstår det bara att hoppas att förlossningen också ska gå bra, och framför allt att bebisen ska få vara frisk, pigg och må bra. Men den hade jättefina hjärtljud fortsatt, hade verkligen sjunkit och fixerat sig och var rörlig och pigg. Så jag säger som jag sa till barnmorskan innan jag lämnade mottagningsrummet: "Nu kör vi!"

KOMMENTERA

Skicka en kommentar