tisdag 2 februari 2010

Bookbook

Nu har jag ingen bärbar dator, utan en stationär. Men skulle jag ha haft det så hade jag inte nöjt mig med att bära runt på den i något annat än det här. För det är lätt, utan tvekan det snyggaste datorfodral jag någonsin sett! Kostar $79.99 och finns att köpa hos Twelve South.

8 kommentarer :

 1. Sjukt snyggt fodral!! Kul! Hoppas det går bra med magen och lycka till med födandet :)

  SvaraRadera
 2. Kadri: Ja visst är de kul! Jag började direkt tänka om man kunde pyssla något liknande. Fast det känns ganska ambitiöst, men vem vet ;-) Och med magen går det bra! Försöker nu att förbereda mig mentalt för förlossningen. Det är bara att ta det som det kommer!

  SvaraRadera
 3. GAH! Så snyggt! Nu vet jag vad jag önskar mig!

  SvaraRadera
 4. Sara: Tänkte faktiskt på dig när jag såg det ;-)

  Arash: Ja skitsnyggt att stoppa ett fodral över den när man inte använder den. NOT! ;-P

  SvaraRadera
 5. Jag har också tänkt på att köpa detta ett bra tag nu.. det är så illa snyggt!! =)
  Hoppas du och magen mår bra!
  Matilda Ek

  SvaraRadera
 6. Matilda: Ja men visst är det! Jo men tack, vi mår bra. Bebisen myser och jag vill att den ska ut ;-)

  SvaraRadera
 7. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera