tisdag 9 februari 2010

Hurtiga bullar och bullar i ugn

Nu tänkte jag ta en sån där beryktad och hurtig "sätta-igång-förlossningen-långpromenad". Jag tänkte att om jag agerar föredömligt och går ut och är en hurtbulle nu så kanske bullen i ugnen är hurtigt och kommer ut. Ska bara ladda med en bit kladdkaka först. Man vill ju inte förlora för många kalorier i processen. De är ju både kostsamma och tidsödande att samla på sig. Host, host. Nåja. Nu går vi ut och går, magen och jag.

5 kommentarer :

 1. Hoppas hoppas att det sätter igång snart! Kram/Hanna

  SvaraRadera
 2. Hanna: Det hoppas jag med! Vi får se nu. Satsar på rask promenad imorgon med! Kändes faktiskt som det började hända grejer. Eller så är jag bara ruskigt otränad vid det här laget. Det återstår att se!

  SvaraRadera
 3. Åh, jag har följt dig ett tag nu... med SPÄNNING. (mer och mer för varje dag :)) Håller tummarna att h*n kikar ut snart!

  Vad fint du har pysslat med era möbler, imponerande! :D

  SvaraRadera
 4. Haha, bebisen blir säkert igångsatt av en hurtig promenad! :)

  SvaraRadera
 5. JoHo: Va roligt! Och tack! Ja, hade jag haft fler än två tummar så hade jag hållt de med, så de är ju fint att du bidrar med dina ;-)

  Kadri: Jo men visst tyckte jag att jag fick lite respons efter promenaden! Vi kör en till idag!

  SvaraRadera