söndag 21 februari 2010

Hjärtepresent

Kom på att jag inte visat än, en sån här fick jag i kombinerad allahjärtansdags-present och mamma-present av mannen! En ritplatta! Glädje! Jag håller som bäst på att lär mig att använda den nu, så jag får väl lägga ut något smakprov snart. Det är jättekul att jobba på den för mig som älskar att rita och måla i vanliga fall. I love my man you know!

7 kommentarer :

 1. Kan du inte lägga upp fler bilder på lilla sötnosen. Han är ju så söt!!

  SvaraRadera
 2. Lorena: Absolut! Jag skulle kunna lägga ut hu mycke bilder som helst, men jag vill ju inte tjata ut er på honom. För det skulle jag lätt kunna göra nämligen ;-)

  SvaraRadera
 3. haha inte mig emot! ös på bara =D

  SvaraRadera
 4. Hejsan! Ett litet problem... Om man trycker på ikonen och försöker lägga till din blogg på bloglovin så lägger man till din gamla blogg och inte den nya. Detta händer även om man söker efter din blogg... Vet du vad man kan göra åt detta?

  SvaraRadera
 5. Ja mer bilder på Dylan!! Jag kollar in varje dag nu för att se om det kommit upp någon ny bild:) Grattis och alla lyckönskningar man kan ge! Ni är nu en grymt cool familj tycker jag! Kram Madde

  SvaraRadera
 6. Välkommen till klubben. Snart kommer du älska den och aldrig vilja använda nåt annat!

  SvaraRadera
 7. Sofie: Jasså. Hmm. Jag har inte haft bloglovin tidigare, så jag är inte så jätte haj på det. Ska försöka lösa problemet och återkomma.

  Madeleine Lindvall: Tusen tack!!! Ja men va roligt! Okey, får bli lite flitigare på att blogga Dylan då med andra ord!

  Eva: Ja jag håller på att vänja mig nu, med att använda den istället för musen. Jag börjar gilla det mer och mer!

  SvaraRadera