tisdag 9 februari 2010

JO har pysslat

I väntan på bebis så har jag i alla fall hunnit ta itu med en del små projekt som jag haft stående i väntan på uppmärksamhet. Jag har...

Slipat, målat och bytt handtag på den här gamla byrån.

Så att den istället ser ut så här och nu tjänar som TV-bänk åt våran koloss till TV så länge.

Jag har ju också som jag redan visat även stoppat klart fåtöljen som nu bara väntar på att kläs.

Och jag har målat om vår öppna spis, som skymtar i bakgrunden på den här bilden, ifrån valnötsbrun som inte gick så bra ihop med vår ekparkett, till vit. Runtomarrangemanget är dock inte klart, så det får ni tänka bort. Så länge.

Så nu tycker jag att bebisen kan ta och komma!

14 kommentarer :

 1. Du är så duktig och gör det så fint för bebisen. Nu är allt redo så att den kan komma!

  SvaraRadera
 2. Är det en "rökfri" öppen spis? Håller på och kollar efter en sådan.. Den blev verkligen jättesnygg som vit.

  SvaraRadera
 3. Vad använde du för typ av färg?
  Du är så duktig!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Arash: Tack älskling! Ja den kommer ju att behöva en rejäl öppen spis ;-)

  Linas: Ja men precis, en sån! Tackar, tackar!

  Sophia: Jag kör nästan jämt på Beckers "Elegant" Aqua lackfärg, den som heter matt [10]. Finns på typ alla byggvarhus och även på de Coop som har bygg och färg. Torkar snabbt och ger en fin matt finish! ;-)

  SvaraRadera
 5. Oooo... You´ve got style!! Blir alltid lika imponerad av dina projekt. Gillade verkligen det där tyget du tänkte till fotöljen, gôrsnyggt enna!

  Jag har inget minne alls av denna öppna spis, var den där och jag bara missade den, har ni köpt den eller har ni flyttat? :) Nu längtar jag efter bebisnyheter!!:) Wihou va spännande! Lycka till med förlossningen! Kram

  SvaraRadera
 6. Anna C: Tackar! Ja jag tror att det skulle sitta som en smäck på fåtöljen det där tyget! Och den öppna spisen fick vi i höstas, det är en sån där spriteldad rökfri spis men som gör susen för mysigheten en kväll i brist på äkta vara ;-) Och tack för förlossningspeppet, ska ta en ordenlig promenad nu här efter lunch och se om den är lika chill fortfarande efter det bebisen, eller om den fattar att "mama means business!" ;-)

  SvaraRadera
 7. Åh va fint det blev!!

  SvaraRadera
 8. Clara: Ja och så mycke ljusare det blev i vardagsrummet! Tänk att det ska till en lite lagom sen bebis för att mamman ska få nånting gjort ;-)

  SvaraRadera
 9. Vänta på bäbis är perfekt pysseltid. Det sista jag hann göra var att dammsuga lägenheten, även under sängen. Det satte fart...

  SvaraRadera
 10. Anna: Ja det har verkligen visat sig vara det! Har dock en byrå kvar, men för att vara helt ärlig så vågar jag faktiskt inte dra igång det projektet i dagsläget. Vill inte bli stående med en utriven byrå och massa slipdamm omkring mig när bebben kommer. Tror inte det är så väldans länge kvar nu. Tror och hoppas ;-)

  SvaraRadera
 11. du är så duktig. verkligen jättesnyggt!
  här satte allt igång när jag tog ner julpyntet :D så visstär pysslande bra! eller pysslande, mitt var mer riv och slit. så mycket man nu kan riva och slita som barbamamma.

  SvaraRadera
 12. Linda: Tack! Ja, haha, jag kanske ska testa att sätta upp julpyntet en andra gång då, för att sen ta ner det igen! Är beredd att testa det mesta ;-)

  SvaraRadera
 13. Du är så pysslig av dig :) Väldigt fina möbler!

  SvaraRadera
 14. Johanna: Tack! Ja det var ju lika bra att köra på! Vem vet när det blir så där mycke fritid igen ;-)

  SvaraRadera