måndag 1 februari 2010

Kärlek, glädje och frid

Jag har nu mitt eget Spotify-konto. Således så slås det inte av när mannen slår på det på jobbet, och vise versa. Kände att det var viktigt att dela denna stora stund med er. Sjukt stort. Verkligen. Sjukt.

4 kommentarer :

 1. Tittei! Hva driver du med i ventetiden da? :) Håper du og min mann har rett at det er i dag som er d-day, men ser dårlig ut for mitt vedkommende i alle fall.. Eller hva vet vel jeg, er jo 13 timer igjen av døgnet, haha:)

  Ha en fin dag, Jo!

  SvaraRadera
 2. Du glömde tacka mannen din för två saker. 1. Att du har fått använd hans konto 2. För att han skaffade dig ett alldeles eget konto. Men det är ok han är inte bitter!

  SvaraRadera
 3. Grommis: Jag gör allt möjligt! Igår målade jag vår öppna spis och klädde klart fåtöljen jag pysslat med, tvättar och fixar. Allt som får dagarna att gå ;-) Och ja, kanske idag... Vi får väl se! Ha en så fin dag själv!!!

  SvaraRadera
 4. Arash: Älskling jag sa tack! Du menar glömde tacka, PÅ BLOGGEN ;-P

  SvaraRadera