onsdag 3 februari 2010

Små orättvisor

Att mannen är sig så lik på morgonen när han vaknar, och jag ser ut som ett lik på morgonen när jag vaknar.

4 kommentarer :

 1. Håper det går fint hos barnmorskan. Jeg skal til jordmor (som det heter her) for siste gang i morgen tidlig. Spent på hva hun sier i grunn..

  SvaraRadera
 2. Grommis: Ja allt var fint hos jordmor! Fixerad bebis, bra hjärtljud och bra blodtryck på mig. Om den inte har kommit då så ska jag tillbaka om en vecka. Men jag vågar tro att den har kommit då! Spännande!

  SvaraRadera
 3. Ja, visst är det orättvist!! Det är nämligen lika här för det mesta.

  SvaraRadera
 4. Caroline: Fast i och för sig när jag tänker på det så kanske vi inte skulle känna så om det inte var för att vi gjorde oss i ordning så pass mycke mer på dagarna. Vi kvinnor. Fast lite orättvist är det allt ändå ;-)

  SvaraRadera