fredag 23 mars 2012

Två tummar ur

 För två veckor sen fick jag äntligen tummen ur och satte upp de två stringhyllorna jag fyndat på Blocket och Tradera. Fast när jag köpte dem så hade de svarta gavlar och bruna repiga hyllor, så jag har slipat och målat dem och spraymålat gavlarna med en högblank vit färg. Och idag fick alltså äntligen tummen ur och la upp bilder på dem också. 

Hade letat ett litet tag efter den djupare modellen med 30 cm djupa hyllplan och 78 cm långa hyllor, så när jag hittade dem till det facila priset 450 kronor styck så blev jag ju väldans glad! Och nu är de alltså äntligen uppe dessutom, och det blev bra!

6 kommentarer :

 1. hej hej. brukar läsa din blogg en del. Har halkat in här via Emilie L. jag blir lite nyfiken på tavlan med djuren... tycker jag känner igen den (å då menar jag inte från typ IKEA)... vet du vem som har gjort den? tycker den är väldans fin i vilket fall. Blev oxå lite inspirerad att praylacka våra svarta sidor till våra gamla stringhyllor, tack för det! // Maria

  SvaraRadera
 2. Maria: Om du kikar in här lite nu och då så är det inte så konstigt att du känner igen tavlan, för det är jag som har gjort den ;-) Så tack!

  SvaraRadera
 3. Haha! kul! duktig är du. Den påminner om tavlor jag sett av en kristen skånsk konstnär...
  // Maria

  SvaraRadera
 4. Vilken fin tapet. Vi har en liknande fast med stora stjärnor. Väldigt ljust och fräscht.

  SvaraRadera
 5. Snyyyygt blev det i barnens rum!!! Bra borrat macho-tösen. No spackel needed? Riktigt fint!

  SvaraRadera
 6. @juliaandersson78: Tack! Och nej, no spackel needed!!! Jag bad innan ;-)

  SvaraRadera