söndag 18 mars 2012

Tråkigaste sortens inlägg

Det är de som ber om ursäkt för att man bloggar dåligt för tillfället. Blä, usch och fy vad tråkiga de är. Men, inte desto mindre är detta just ett sådant. Men en bidragande orsak och en kul sak däremot är att jag har blivit med företag för ett litet tag sedan! Wihi! Jag har ju hållit på ett ganska bra tag nu med att ta tavelbeställningar och gjort posters, sytt upp bal och festklänningar och en brudklänning, gjort brud och fest frisyrer och en hel del annat. Först körde jag det som hobbyverksamhet, men för ett tag sedan så tog jag alltså steget att starta eget. Otroligt spännande, pirrigt, jättekul och nervöst på samma gång! Det är så mycket jag inte vet om företagande, men däremot så vet jag vad jag älskar att göra. Jag älskar att skapa, vara kreativ och söka och skapa det vackra i livet. Det som ger själen små energikickar, det som sätter guldkant på vardagen. Men med det sagt, jag älskar att blogga också, och kommer inte på något vis att sluta! Det har bara varit en hel del jobb nu i uppstartsfasen, plus att jag har två tavelbeställningar runt knuten. Ja, och två små älskade underbara barn också så klart! Men snart är mycket grovjobb klart, så då ska det nog lugna ner sig lite på den fronten! Och jag hoppas att jag ska kunna haka på "torsdagstemat" och sådant igen. Det var jättekul tyckte jag! Så det var det om det! Så det kanske verkar helt stilla och dött här på ytan, men under så kokar det!

4 kommentarer :

 1. Ååh va roligt att höra Johanna! Kommer ju gå jättebra för dig! Du är så otroligt duktig:)

  SvaraRadera
 2. Din mobilversion var ju inte alls dum! ;-)
  Funkar bra på min mobil...

  Kom precis på att jag har ju ny mobil sen förr. Anyway... det ser bra ut!

  SvaraRadera
 3. Det är ju precis det jag har gått och hoppats på att du skulle göra :) . Så otroligt duktig och kreativ som du är kommer det att gå alldeles lysande. Stor Grattis och LYCKA TILL!

  Kram Marie

  SvaraRadera