onsdag 7 mars 2012

#marchphotoaday

Följer just nu en utmaning på Instagram som heter Marchphoto a day, som går ut på att posta en bild varje dag på ett i förväg bestämt ämne. Idag var titeln "something I wore". Och det här är vad jag wore igår. Puderrosa sidenblus från H&M, som fick en härlig stor dregelfläck på axeln av Daisy. Dregelbatik är sååå 2012!

3 kommentarer :

 1. Lite Mona-Lisa över den minen. Så fruktansvärt vacker är du i alla fall tjejen!

  SvaraRadera
 2. Jag håller med! Jätte fin blogg har du också.
  Jag undrar, vad är det för app du använder får att få bilderna att bli suddiga längs kanterna? :)

  SvaraRadera
 3. Julia: Åhh tack! Dina kommentarer värmer alltid i hjärtat! Och ska du säga, värsta supersnygging-hot-mama'n! Du har alltid varit en stilförebild för mig!

  Ellie: Tack! Och det är en app som heter Tilt shift generator, den kan även redigera ljus, färgmättnad och kontraster. Jag stendiggar den och totalt överanvänder den!

  SvaraRadera