torsdag 22 mars 2012

Tulipaner


Nu har de här tulpanerna haft sitt crescendo, de har tappat alla sina blad och de har även åkt huvudstupa ner i soppåsen. Men, innan de gjorde det så hann jag föreviga dem. Så underbar mix av färg och sort tycker jag! Det är min man som har köpt dem. Han har nämligen den goda vanan att komma hem med blommor till mig lite nu och då. Passar ju mig perfekt, jag älskar blommor! Och just med den här lila och vitgröna färgmixen tyckte jag verkligen att han fick till det! Skryt? Ja kanske. Men äras den som äras bör. Keep calm-tavlan i mintgrönt till höger har jag gjort själv, som en direkt uppmaning till tulpanerna i vasen bredvid. Ta det lugnt nu va, chilla och fortsätt blomma länge. Och de lyssnade! De var sådana där tulpaner som stod i en vecka innan de började tappa glansen. Sådana tulpaner gillar vi.

2 kommentarer :

  1. Vilket vackert stilleben. Jag blir avundsjuk på personer med mycket vitt i sina hem. Det blir så rofyllt.

    Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  2. Tack! Ja har man två små illbattingar runt sig kan man gott behöva ett rofyllt hem ;-)

    SvaraRadera