torsdag 8 mars 2012

Tavelvägg


I vardagsrummet så har jag en tavelvägg ovanför soffan. En tavelvägg som nästan är som en levande organism. Den växer och förändras ständigt. För inte allt för länge sedan såg den ut såhär. Och för ännu längre sen, i vår förra lägenhet, såg den ut såhär. Men nu har den brett ut sig istället. Flera av motiven ska egentligen bytas, och har hamnat bakom ram och glas mest bara för att jag inte ville sätta upp tomma ramar. Så då har jag tagit någon bit tapet eller liknande jag haft till hands så länge. Men den är trevlig att ha, och jag är glad att jag faktiskt vågade en smula färg! Det trodde jag egentligen inte om mig själv. Så det var ju en positiv överraskning.

5 kommentarer :

 1. "The earth without art i just eh" Love it!

  SvaraRadera
 2. Riktigt snyggt! Kan vi inte få se mer av ert hem? Blir så inspirerad, du har verkligen grym känsla för att få till det "lilla" extra!

  Och så en annan sak. Såg på en tidigare bild att ni har en typ av "myspöl" till Daisy. Vart har du hittat den?

  Kram

  SvaraRadera
 3. Snyggt! Vill bara flika in utan att stressa, men saknar dina torsdagsteckningar!

  SvaraRadera
 4. Ellie: Ja, men min man retar mig för den ;-P Han läser den på fånig dialekt och gör ett långt "ööööhhh" på slutet ;-)

  Sofia: Åh tack för de fina orden!!! Absolut kan ni få se mer! Myspöl? Menar du som en rund matta med mjuka kanter? Det är i så fall ett "Tummen" babygym med borttagen båge. Bra med den mjuka kanten när man lär sig sitta!

  Natha: Tack! :-D

  Anonym: Tack! Och ja, jag förstår! Jag saknar också mina torsdagsteckningar! :*( Men hoppas vara tillbaka snart! Vill bara göra det jag gör helhjärtat, gillar inte att lämna ifrån mig saker jag bara är halvnöjd med. Både en brist och en tillgång i mitt liv ;-) Men hoppas som sagt vad kunna hakka på igen snart!

  SvaraRadera