torsdag 1 mars 2012

En blogg behöver också lite kärlek

Just nu har min blogg känts lite som den där blomman man hittar bakom gardinen och har glömt att vattna de två senaste veckorna, men den lever, om än något medtagen. Så jag ska försöka mig på en liten "catch up" nu under förmiddagen. En av orsakerna till att det varit lite vindstilla här är ju nämligen att maskineriet gått för högvarv i pysselfabriken! Jag har målat och fixat en kökssoffa till vårt kök, målat och klätt fyra stolar med klädda sitsar som min mamma la vantarna på, och två stringhyllor till barnens rum som jag ska försöka få upp här nu i dagarna. De hade redan varit uppe om det inte var för att väggen där de ska sitta är en solid betongplatta fylld med armeringsjärn och småsten. Dessutom tapetserad, så stöter man på något som gör att hålet inte blir tillräckligt djupt, så har man gjort ett sketet fult hål i tapeten i onödan. Så vi håller tummarna för att det ska gå bra. Men mer om det sen!

KOMMENTERA

Skicka en kommentar