söndag 4 mars 2012

Samlerskan

Jag gillar samlingar. Jag tycker att många saker blir finare om man har ett litet gäng. Några saker jag samlar på är små vita porslinsvaser, små genomskinliga glasvaser, porslinsfåglar, kornblått och vitt porslin, gamla väckarklockor, resväskor och eventuellt också pinnstolar. Fast den samlingen får jag nog lägga på is snart, innan den knuffar oss ur huset.

Sen så samlar jag på trälådor också, som jag målar vita och sen staplar till någon slags hylla i en liten nisch i köket. Den samlingen får jag nog också lägga ner snart, men än så ska vi väl kunna klämma in några till i alla fall. Samlar ni på något?

4 kommentarer :

 1. Jag samlar på pressglasassietter i olika färger. Finfint när man har tårtkalas!

  SvaraRadera
 2. Åh vad glad jag blev att jag snubblade över din blogg! jätteinspirerande! Tack!
  vet inte om jag direkt samlar på något, men jag har blivit lite småtokig i plåtburkar på senaste tiden... :)

  SvaraRadera
 3. Älskar! Din blogg är så inspirerande och har så mycket bra innehåll!

  SvaraRadera