måndag 30 januari 2012

Tonight's the night


I natt är det premiär. Barnen sover nämligen i samma rum i natt! Ja, fast i var sin säng då såklart. Spännande! Får se hur det går, sover gör dem i alla fall sen några timmar tillbaka! Två läggningar blev det dock innan de somnade, men sen dess har det varit knäpptyst där inne. Hoppas det går bra, vore så skönt att få tillbaka sitt rum. Slippa smyga, kunna ha tänt tills man lägger sig och inte viska och säga "Schhh!" och "Va sa du?" hela tiden. Dylan flyttade ut när han var runt fem månader, och det gick hur bra som helst. Daisy är sex månader nu, men denna gång var det ju lite mer speciellt eftersom Daisy inte har något eget rum att flytta in i, utan deras gemensamma. Hon sover redan där om dagarna när hon sover, så har jag gjort för att vänja dem båda lite, och det har varit problemfritt. Men natten kan ju vara lite kinkigare, och att somna samtidigt utan att störa varandra. Men nu sover de som sagt vad i alla fall, och jag borde göra det samma!

5 kommentarer :

 1. Så söta de är, och vilken fin säng! Minns att du skrev om att du körde Babywise med Dylan.. Har du gjort det med tjejen också? Är lite nyfiken på hur det funkar med andra barnet, om det är svårare att hålla den rutinen och så då.

  SvaraRadera
 2. Vad är babywise? Jag är nyfiken på olika sovrutiner. Förhoppningsvis kan vi flytta lillan till sitt eget rum och egen säng snart. Jag längtar också efter att kunna prata normalt och ligga och läsa i sängen och så...
  Håller tummarna för att natten gick bra.

  SvaraRadera
 3. Vad skönt! Hu gick det?
  Kan du inte skriva ett inlägg om hur ni gör vid nattning? Verkar vara fler som är nyfikna :)

  SvaraRadera
 4. Underbart. För oss tog det 4 1/2 år med fyran. De andra har gått otroligt smärtfritt. Men det är väl det att vi vet att det är sista och det är sååå mysigt.

  SvaraRadera
 5. Johanna: Ja den sängen sov även jag i som liten! Japp körde BW med Daisy också! Har skrivit ett inlägg om bland annat det nu!

  Emma: Skrev ett lite allmänt inlägg om det nu! Natten gick över förväntan, hoppas ni får till det snart ni med, men du har ju någon månad tillgodo ;-)

  Sofia: Gick kanon! Så skönt! Skrev just ett inlägg om sömn och så. Lite om nattning, men tycker du att det var något annat du ville veta så bara fråga!

  Sahra: Ja det kan jag bara tänka mig! Man vet ju aldrig vilken som är sista i och för sig, alltså jag vet ju inte om vi skulle få några fler barn. Undra om jag skulle gjort annorlunda i så fall? Skulle nog vart mer sentimentalt att plocka undan bebiskorgen då! :-)

  SvaraRadera