söndag 29 januari 2012

Dateday

Igår var en riktigt fin dag! Jag och mannen hade nämligen en datedag! Så efter lunch så lämnade vi de här två små godingarna med deras mormor och morfar och åkte ner mot stan.

Efter lite shopping så gick vi sen till Hotell Gillet och tog en afternoon tea. Så mysigt! Scones med grädde och hallon-rabarber marmelad, småkakor och bakverk tillsammans med deras egen teblandning. Perfekt att komma in i värmen till efter en stund ute i kylan.

Sen blev det lite mer shopping tills hungern tillslut förde oss till kvällens restaurant, Il forno italiano. Supergott, och mycket bra service! Och i gammal mysig miljö dessutom, gör ju halva grejen.

Och sedan avslutade vi det hela med att dra en bio. Senaste Mission Impossible. Bra faktiskt!

Runt midnatt var vi sedan hemma igen, lite trötta men mycket glada! Och otroligt tacksamma för att vi fick ha en så fin dag på tu man hand! Fick verkligen ny energi och glädje av det! En liten paus i vardagstugget. Mer kärlek åt folket helt enkelt! 

3 kommentarer :

 1. Sånt behöver man göra lite oftare. Härligt att ni har nära som ni kan lämna älsklingarna till.

  SvaraRadera
 2. alltså vad är oddsen? jag var också på gillet i lördags, och på stan! fast jag var där på brunch, det rekomenderar jag er tills nästa date!

  kram!

  SvaraRadera
 3. Åh! Vilken superhärlig eftermiddag och kväll. Lät verkligen alldeles fantastiskt mysigt!

  SvaraRadera