tisdag 17 januari 2012

Min son sjusovaren

Han sover fortfarande. Dylan. Och klockan är snart elva! Jag måste ju gå och väcka honom. Han var uppe lite sent igår då vi hade folk här, och han är verkligen en sån som tar igen sig dagen efter om det blir sent kvällen innan. Han vill ha sina sovtimmar liksom. Men om jag inte väcker honom nu så kommer han ju snart att ha vänt på dygnet. Daisy vaknade vid nio idag, så hon har hunnit äta frukost och somna om för sin förmiddagslur. Därför tar det väl lite extra emot att väcka den snart tvååring som sover, jag har lägenheten för mig själv en stund. Jag har ätit frukost i lugn och ro, och hunnit röja lite efter igår. Ska jag ta en snabb dusch också? Det är frågan. Jo men jag gör det! Jag bara gör det! Laters!

Update: Jag har duschat, han sover fortfarande! Nu plockar jag upp honom!

2 kommentarer :

  1. Whaaaah! Vilken kille. Sovmorgnar for the win :)

    ...men jag kan inte låta bli att tänka "undrar hur det blir när han blir tonåring?" fniss.

    SvaraRadera
  2. JoHo: Haha! Det tänker jag också! ;-D

    SvaraRadera