tisdag 17 januari 2012

Sammantaget, en fin dag.


Har haft en redigt fin och skön dag idag! En vanlig tisdag liksom. Inte bara fick jag sovmorgon imorse och hann duscha innan Dylan vaknade, utan mina underbara ungar tog sin eftermiddagslur samtidigt också. Så en liten mamma hann både pyssla lite och avnjuta sitt favorit-te tillsammans med kärleksmums som mannen bakat. I lugn och ro! Guld värt. It made my day!


Sen fick vi fina middagsgäster också. En av Dylans absoluta favoriter, Daisys gudfar Joel kom. Och fina Milla också, hon går inte av för hackor hon heller! Och mannen lagade smarriga biffar i tomat och paprikasås, och potatis och rotfrukter i ugn. En mycket fin kväll med andra ord! Nu ska jag dyka huvudstupa ner i kudden, ettårskalas vankas imorgonbitti. Klockan tio, hur ska det gå för sjusovare som oss!? Dylan som gick upp klockan elva idag liksom. Ingen ordning på oss. Eller jo lite, jag kom faktiskt på att jag hade BVC-läkartid imorgon klockan elva, så jag hann omboka den som tur va. För imorgon är det ju party hos Alida!

KOMMENTERA

Skicka en kommentar