torsdag 26 januari 2012

Torsdagstema - Hundar

Denna veckas torsdagstema var hundar. Jag körde på den första idén som kom upp i mitt huvud, nämligen den att vissa hundsorter får en att tänka på en vis typ av människor. Och att människor väldigt ofta när de väljer hund, komiskt nog väljer en hund som påminner om sig själv på något vis, antingen till utseende eller karaktärsdrag. Och så kom jag att tänka på att om Elin Kling skulle vara en hund, ja då skulle hon definitivt vara en afghanhund! Dem är ju så look-a-like! Så på det viset blev det.

Och här är Elin Kling som afghanhund! Nedan ser ni referensbilderna jag använde.

Visst är de lite lika va, Kling och afghanerna.

För länkar till fler torsdagsteckningar, klicka in hos smäm!

13 kommentarer :

 1. haha vad rolig du är!! :) Det gjorde du bra!!

  Tack du med, men jag fastnade liksom, så jag blev frustrerad. Men jag ska välj börja våga blanda olika konstformer snart, uppenbarligen bliur det ju bra för andra ;)

  SvaraRadera
 2. haha vilken läskig! men fin!

  SvaraRadera
 3. Klockrent. Jag tror tom elin skulle känna sig smickrad

  SvaraRadera
 4. Shit, vad fint du ritar & en väldigt härlig tolkning!! ;)

  Mvh
  Karin

  SvaraRadera