onsdag 25 januari 2012

Formex - del 3

Här kommer den alltså, min favoritmonter. Vet inte riktigt varför, men jag bara fastnade för så mycket där. Inte som att jag skulle vilja bo i montern som den va, men så mycket av grejerna kändes så lättplacerade och skulle utan broblem kunna få komma och flytta in hemma hos mig. Vi tittar lite närmare!

Fastnade direkt för den sköna mixen av grejer!

Även här stickade lampskärmar i massor! Fint mixat med lampfötterna tyckte jag! Och så älskar jag den stora stickade rottingpuffen i bakgrunden. De dök också upp lite var stans på mässan, vet att även Åhléns har fått in något liknande. Och missa inte de söta pallarna med handtag till vänster, jättefina! De trebenta i skinn till höger var ju också tjusiga. Och de överdimensionerade korgarna. Nej nu fortsätter vi!

Asså kolla! Va snygga de där stora stickade korgarna var, i kombination med puffen dessutom. Give me! Och kelimmattan under, med olika långa remsor. Mmm...

Vet inte om jag skulle vilja ha den här, kanske men oavsett, hur kul!? Sydd av tillvaratagna jeans-tags! Återbruk när det är som roligast! 

Ännu mera återbruk! Stickade tröjor som blivit kuddar, mattor, sittpuffar och plädar. Smart, och en del riktigt snyggt dessutom! Lampklasen var också söt!

Som sagt vad, en hel del stickade lampskärmar. Och andra trevliga lampor med för den delen! På det hela taget en snygg monter! Hade jag haft en möbelbutik hade ett inköp varit farligt nära! Men, en dag kanske. Kul att njuta och inspireras i vilket fall som helst!

Jag har fortfarande en hel del osorterade Formex-bilder kvar. Får se om de dyker upp framöver!

1 kommentar :

  1. Från var kommer dom virkade puffarna och lamporna? Superfina!!

    SvaraRadera