onsdag 29 december 2010

Såhär kan man också må

Jag är hungrig. Jämt.

Jag vill ha bröd som inte luktar någonting. Alltså INGENTING. Luft möjligtvis?

Jag är sugen på syrliga saker. Men jag blir vansinnigt sur i magen av syrliga saker så det går ej.

Jag har blivit en tablettmissbrukare. Jag missbrukar fluortabletter på en daglig basis. Klarar inte av bismaken som kan bli i munnen efter att jag har ätit något. Och jag äter hela tiden. Ge mig fluor!

Jag har minne som en fisk. Om någon frågar mig på eftermiddagen hur det går med graviditeten kan jag svara att jag mår jättebra. Varpå mannen påminner mig om att jag spydde senast för några timmar sen. Men hey, why remember the bad times?

2 kommentarer :

  1. Gattis till nya bebisgrav. Det blir relativt tätt mellan dina två?! Jag ahr en liten som föddes i mars2010 och väntar nästa med bb feb 2011 :-)

    SvaraRadera
  2. Hej! Ja jag minns att vi hade bulle i ugnen samtidigt förra gången ;-) Jo det blir rätt så tätt! Dylan är ungefär ett och ett halvt när syskonet är beräknat. Tätt å gött! ;-D Men ändå inte lika tätt som era då ;-)

    SvaraRadera