torsdag 30 december 2010

Året som gått 2010 - Maj

I maj åkte jag och Clara på tågäventyr med Dylan till Stockholm. Och att tåg och barnvagn inte är en smidig kombination, det ska då alla veta. Men en kanonmysig dag var det för det! God lunch på Vapiano!

Sen gick Dylan och jag på ettårskalas, åt tårta och gav bort en liten rödprickig teservis.

Sen njöt vi massor av att maj bjöd på värme!

Och ännu en möbel blev pimpad och ommålad.

Sen icke att förglömma så dök vi i maj även upp på en Hollywoodfest, som de enda utklädda. Kan skratta lite åt det än. Love it!

Och vår lilla pojke bara växte och växte och såg så här stor och förnuftig ut i slutet på maj, lite över tre månader gammal.

Och så var det med maj!

2 kommentarer :

  1. kul med din summering... en fråga, hur gör du när du ska göra om olika möbler.. typ den där byrån..? Du får den se så fin ut.. slipar du först och sen, ja hur gör du?vore kul att få svar..Frid!/Josefine A.

    SvaraRadera
  2. Hej! Japp jag slipar! Och slipar, och slipar, och slipar! Det är ett väldigt slipande :-) Sen brukar jag ibland även spackla lite om det är fula jack eller gamla skruvhål eller något sådant. Sen grundar jag. Låter torka ordentligt och sen stryker jag tills jag är nöjd med resultatet. Efter det skruvas nya beslag eller knoppar på, ibland får man borra nya hål. Typ så. En glad amatör helt enkelt ;-)

    SvaraRadera