onsdag 29 december 2010

Confessions

Jag börjar få lite shoppingabstinens i min shoppingfasta. Första januari har jag kört på i sju månader med några undantag inhandlade för presentkort jag fått. Tror denna plötsliga abstinens kan härledas till allt vårmode som börjar trilla in nu överallt. Och då menar jag inte i butikerna, för där hänger jag inte speciellt ofta alls. Varför utmana ödet liksom. Men däremot på alla modebloggar. Spring/Summer 2011 tada! Men ska jag vara helt ärlig mot mig själv så är jag nog egentligen mer sugen på känslan vårplaggen förmedlar, än på några faktiska plagg. Mer sugen på låga skor mot bar asfalt som ett begrepp än på just nya låga skor. Mer sugen på solsken, ljusa färger, långa klänningar och bara fötter i skorna än på att egentligen lägga pengar på något som jag redan har garderoben överfull av. Kläder. Och skrikande behov finnes ej, tro mig. Så jag håller nog på det där julklappspresentkortet som bränner i min plånbok ett tag till. Som typ till när magen börjar växa och urvalet i garderoben som fortfarande passar börjar krympa. Då kommer det nog till bättre användning. Bättre än när en soltörstig nordbo sitter och spanar in Spring/Summer 2011 i december 2010.

1 kommentar :

  1. Ack va jag lägtar efter mina nya vita sneakers som har legat i garderoben ända sedan i augusti. Snälla, kan vi skippa januari och februari i år?

    SvaraRadera