onsdag 29 december 2010

Året som gått 2010 - Januari

Januari gick jag mest hemma klädd såhär, hade det skönt och väntade på bebis beräknad till slutet av månaden.

Men min vän Clara fick även med mig mig till Stockholm och Dalì-utställningen på Moderna. Det var en fin dag!

Sen stoppade jag om en fåtölj också som fortfarande väntar på att kläs.

Och så klippte jag av mig mitt långa hår. Och kortare kulle det bli sen.

Så det var januari det!

2 kommentarer :

 1. gokväll :)

  tänkte höra lite om Dylans sovrutiner.. Somnar han själv när det är sovdags både på dagen o för natten?

  Och hur kom du i form så fort efter graviditeten? Ser ju jätte fräsch ut :D

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej! Ja Dylan somnar själv. Eller, jag lägger ner honom, går ut ur rummet och oftast så somnar han då. Jag vet ju när hans sovtider är. Ibland vill han inte sova först och kan gråta en stund, nån minut. Sen blir det tyst. Detta gäller både på dagen och natten. Jag brukar oftast inte gå in till honom igen, men ibland händer det att jag måste lägga om honom om han verkligen är jätteledsen.

  Och hur jag kom i form? Haha, tack för den frågan. Tyvärr är jag nog inte "i form" då min kondition är usel just nu. Men kilona försvann med amningen och raska kilometerlånga barnvagnspromenader några dagar i veckan. Men nu är jag ju på väg att bli större igen med nummer två ;-)

  SvaraRadera