fredag 24 december 2010

Only the young ones

Jag fattar inte att jag gör det här, men aja. Nog om det. Efter en del misslyckade uppladdningsförsök via Youtube så försöker jag nu med Vimeo. De tog bort ljudet ifrån klippet hela tiden på grund av upphovsrättsblalabla, även om jag döpte om det och försökte smyga upp det lite diskret. So here we go. Hoppas det får ligga kvar nu. Annars får jag väl maila Brandon och be om lov att göra en alternativ musikvideo. För alternativ, det är den. Enjoy eller nåt.

7 kommentarer :

 1. Hahaha den var underbar, fick mig ett gott skratt :-) Jag har själv gjort liknande videos faktiskt...när jag dansar och hoppar omkring hemma i mjukisbyxor :-)

  God-Jul på dig och familjen

  SvaraRadera
 2. Hahahaha, underbar Johanna. Förgyller min jul ännu mer:D Tack för denna härliga video!

  God Jul

  SvaraRadera
 3. Underbart! helt klart värd att vänta på :D

  SvaraRadera