fredag 24 december 2010

Ni är ju galna

Jaha. Då blir det en filmvisning då. Faktiskt lite pinsamt. Men jag har ingen annan än mig själv att skylla i så fall. Jag såg just filmklippet för andra gången och insåg att jag plötsligt vill visa det lite mindre vid närmare eftertanke. Men asså, jag gillar ju att bjuda på mig själv. Och jag låter gärna andra skratta åt min småknasighet. Men detta är nog ändå på gränsen. Dock har jag lovat, och ni levererade kommentarer så. Men jag måste ändå få ursäkta mig och säga att detta inte gjordes för att visas på bloggen. Så har jag det sagt. Men kanske det kan sprida lite glädje i juletid, så det får vara värt det. Har jag tur så strular kanske tekniken vid uppladdningen, och jag får inte ens upp klippet på bloggen. Har jag otur så. Ja. Ni får se. Hjälp.

KOMMENTERA

Skicka en kommentar