tisdag 28 december 2010

Japp

Dylan ska alltså få ett litet syskon! De flesta gissade rätt. Fick någon gissning på "katt i spisen" but no, vi har inte skaffat katt. Hoppas på något lite mindre hårigt. Och nej, då menar jag inte en nakenkatt. Detta lilla syskon är beräknat till i sommar och jag är nu inne i min andra trimester. Ligger lite lågt med veckotalet då jag inte varit på ultraljudet än. Fick en rätt sen tid för ultraljud eftersom det tydligen var ganska högt tryck där just nu efter juluppehållet i babyboom-Sverige. Så vi återkommer med det om en månad.

I övrigt mår jag rätt bra. Jag mådde väldigt illa med Dylan från typ vecka 6 till vecka 13-14, och inspekterade insidan av porslinsfåtöljen minst en gång om dagen, oftast fler under denna tid. Nu har det varit betydligt mer inkonsekvent. Vecka 6 till ungefär vecka 10 var det likadant som förra gången, men efter de fyra veckorna så har det bara varit nån gång nu och då. Vilket är väldigt skönt när man redan har en liten kille hemma att ta hand om. Men det har faktiskt gått bra, kanske till och med bättre just därför. Jag måste liksom hålla mig igång och tänka på annat, vilket hjälper.

Sen har jag världens bästa man också! Det är också en stor hjälp! En man som offrar sovmorgnar och åker och handlar alla möjliga saker som jag blir sugen på med omedelbar verkan. En sån är bra att ha! Och visst är det så att det blir lite tätt mellan knoddarna, men det var inte helt oplanerat så att säga. Men eftersom barn inte är något man bara beställer så vet man ju liksom aldrig hur det ska gå. Inte förrens den tittar ut efter nio månader vet man ju hur det faktiskt har gått. Men, om nu allt går som det ska så är Dylan alltså cirka ett och ett halvt år när han blir storebror.

8 kommentarer :

 1. Å när man läser det här så kanske man vågar sig på en omgång nr två. Som det känns just nu blir det inga fler....

  SvaraRadera
 2. Ååå så roligt!!!! Stort grattis! Det blir bra med tätt mellan knoddarna!

  SvaraRadera
 3. GRATTIS!!!!! Åh va skoj Johanna:D

  SvaraRadera
 4. Stort Grattis =)

  SvaraRadera
 5. ÅHH GRATTIS!!!! *får gåshud* Jag har 19 månader mellan mina två första och det har bara varit possitivt!! Jag lovar! :)

  Så kul med en liten till iiiih!

  SvaraRadera
 6. Gratulerer Jo!!! Men denne gangen følger jeg deg ikke med teemindato, haha:) håper formen er bra og at svangerskapet går som en drøm:)

  SvaraRadera
 7. Grattis!!Wow! Härligt! Har 1 år å 8 mån på mina, kalas! E så bra polare:-) Kram

  SvaraRadera
 8. Stort Grattis! Vad roligt :)

  SvaraRadera