måndag 13 december 2010

Runaway train
Igår hoppa jag på ett tåg som tog mig hela vägen till Trosa söder om Stockholm, och till min annars i Malmö bosatta vän Linn som är här och hälsar på i sitt föräldrahem. Trosa är ju lite närmare Uppsala än vad Malmö är, så jag lämnade helt enkelt mina grabbar hemma att rå om varandra lite på tu man hand och for åstad för lite tjejmys. Och Trosa är mysigt att mysa i! Skärgårdsbelägen landsbygd kan vi kalla det för de som aldrig varit här.


Så nu sitter jag här i köket medans Linn sover en liten stund till, och äter mackor med alfalfagroddar och dricker apelsinblomste i adventsljusstakens sken. Sovit som en prinsessa har jag dessutom gjort i den kompakta tystnad som råder här ute bland ängar och kor. Ikväll vankas det Luciakonsert i Katarina Kyrka och sen hem till mina favorit grabbar igen. Men först en hel dag med min favorit Linn!

2 kommentarer :

  1. Åh. Jag vill också åka till Trosa. Får vänta tills på lördag, sen bär det hemåt.. Mys!

    SvaraRadera
  2. Just do it! Världens ände (ända?) väntar på dig! ;-) Hälsa Måns!

    SvaraRadera