onsdag 22 december 2010

Kul grej!

Sitter i bilen på väg till Värmland nu och kom på en kul grej jag ska göra. Jag spelade nämligen in en spontan musikvideo igår när jag gjorde bland det tråkigaste jag vet, att diska. Nej, vi har ingen diskmaskin. Så för att göra det hela mer uthärdligt så brukar jag stoppa i hörlurarna och digga loss lite. Så till själva grejen. Får jag mer än tjugo kommentarer på detta inlägg innan julafton så får ni se videon här. Helt anonyma kommentarer räknas bara som en halv. Så vill ni se mig skämma ut mig själv till en Brandon Flowers låt så är det bara att sätta igång och kommentera! Om inte, låt då bli för allt i världen!

24 kommentarer :

 1. Det vill jag se!
  Läser hos dig alla dagar men är fruktansvärt dålig på att kommentera... :(

  Hoppas ni får en fin jul!
  /mickis

  SvaraRadera
 2. Klart det ska visas! Kan ju bli superspexigt!! :-)

  SvaraRadera
 3. Ååååh det vill jag se! :D
  MvH/ Sara

  SvaraRadera
 4. Jag vill se! /jossi

  SvaraRadera
 5. Jag vill OCKSÅ se! Yea :) God Jul!

  SvaraRadera
 6. Ja, jag vill gärna se:) Alltid härligt när folk bjuder på sig.

  SvaraRadera
 7. Det vill vi verkligen se!!! =)

  SvaraRadera
 8. Jag har sett och kan lova att alla vill/bör se! ;-)

  SvaraRadera
 9. Annika från Umeå!23 december 2010 kl. 12:58

  Jag vill gärna se den! Grym blogg

  SvaraRadera
 10. Haha, hoppas det blir 20 för det vill man ju inte missa :)

  SvaraRadera
 11. Jag tycker du ska visa den...ABSOLUT! (har ju också sett den)
  Mom

  SvaraRadera
 12. Jag vill också se =) / viktoria

  SvaraRadera
 13. Nej. Det är vill man ju inte missa! / carro blom

  SvaraRadera
 14. hehehe "bland det tråkigaste jag vet, att diska" jaggg vetttt hurr dddee känns :D
  jo förresten, musikvideo... de vill vi se ;)

  SvaraRadera
 15. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 16. Jag vill seeeeeeee!!!!!!! :-)

  SvaraRadera
 17. Jag vill se! Gud vad kul :-)

  SvaraRadera
 18. Show us the freak show honey!:)

  Tossa

  SvaraRadera