måndag 31 maj 2010

Ved på elden

Det skrämmer mig när människor blir så här hatiska. Det skrämmer mig. Enligt SvD så brännde de Israels flagga!? I Sverige! På Sergels torg! Det är ju helt sjukt! Frågan är ju bara vad som är störst då. Kärleken till det palestinska folket, eller hatet mot Israel?

5 kommentarer :

 1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 2. I Sverige bränner vi inte flaggor.

  Varför ska vi importera all världens konflikter? Är vansinnigt trött på den här nysvenska extremismen. Jag vill inte agera plattform för dessa idioter.

  SvaraRadera
 3. Johannes: Jag tar bort ditt inlägg, det var bara reklam för din blogg, inget intressant att tillföra artikeln.

  Anonym: Jag menade ju absolut inte att vi skulle bränna Israels flagga!!! Jag menar att de gjorde det idag! Vilket är helt sjukt!!! Det är vad jag skriver. Och håller med dig, det gör jag.

  SvaraRadera
 4. Anonym: Jag formulerade om texten lite, eftersom det eventuellt kunde tolkas lite fel när jag skrev: "Bränna Israels flagga!?" Jag menade det som en utropad fråga, inte en frågande uppmaning.

  SvaraRadera
 5. Haha, jag tolkade dig rätt första gången, och håller helt med. Ville bara understryka det du skrev om vad som nu händer i Sverige. Den nu borttagna kommentaren från Johannes handlade mer om vad som hänt i mellanöstern och det är ju inte riktigt det du tar upp.

  Jag tycker det du tar upp här är mycket viktigt och glöms ofta bort. Vår närmiljö är absolut viktigast för oss. Vi kan inte tillåta att Sverige blir ett slagfält för främmande människors konflikter. Anledningen till att protestera, mot t ex Israel eller Hamas, måste väl ändå vara att man vill begränsa konflikten och inte att man som idag, sprider den till sitt nya hemland. Vi borde vara mycket tydligare med vad som är okej här.

  SvaraRadera