tisdag 18 maj 2010

Upptäckt just en ny sak med mig själv

Efter att precis ha brutalt mördat en relativt liten, vi snackar max en centimeter stor, oskyldig spindel med hårspray på vår balkong, och efter att en tvestjärt i en färsk bukett broccoli fick mig att börja gråta igår, så börjar jag ana ett mönster. Jag har blivit rädd för små ynkliga insekter. Och sen när liksom? Är det någon mammagrej? Håller jag på att bli gammal? Har något barndomstrauma piskats upp till ytan? Är insekterna större i år? Är insekterna läskigare i år? För så här läskiga var de sannerligen inte förra sommaren!

5 kommentarer :

 1. Asså du skulle ha sett, eller så skulle du inte ha sett, storleken på tvestjärten i broccoliknippet!!! Huuu! Arash fick komma och eliminera den, mina ögon var för tåriga ;-P

  SvaraRadera
 2. =) Tack för din fina kommentar på Liva-inlägget. Blev glad! :)

  SvaraRadera
 3. Det är fruktansvärt med kryp! Värsta som finns när man hittar dem inomhus eller i mat. David fick ta ut alla mina saker i garderoben en gång och dammsuga där, för att jag "fått för mej" (enligt honom) att det kröp saker därinne. Så det är nog ingen mammagrej. Snarare en tjejgrej tror jag. Skönt att höra att det inte bara är jag;)

  SvaraRadera
 4. Makena: Va kul! Men det var så fint skrivet, och jag kan nu mera tänka mig in i det sentimentala i den situationen :-)

  Carolin: Ja vi är tydligen några stycken. Jag tycker att vi ska hålla ihop och starta en mygg och allmänt insektsfri koloni ;-)

  SvaraRadera