tisdag 18 maj 2010

Att börja med det viktigaste

Idag har jag och Dylan övat på bilmärken. Och han verkar ha en viss förkärlek till Audi. Varje gång jag studsade honom lite upp och ner och sa: "Audi, Audi, Audi" Så gjorde han ett gurglande belåtet läte och småskrattade lite. Det kan ju i och för sig även bero på att han tyckte mamma var heltokig som låg ner med honom sittandes på magen, osminkad, med ful-knut i håret och "tvätta-bort-sminket-hårbandet" halvvägs upp på huvudet sägandes bilmärken. Men. När jag däremot sa Saab så såg han snarare förskräckt ut. Nästan rädd och lite förvirrad. Volvo däremot hade en väldigt neutral effekt, ingen särskild respons noterad. Så jag tror ändå att detta med preferenser inom bilmärken är något som föds tidigt hos en man. Och sen kan jag ju lugna mannen också med att säga, att han gurglade lika förtjust när jag sa Ford. Fooord.

4 kommentarer :

 1. Det är bra Dylan! Man ska ha audi eller volvo ;) men du sa inte BMW till honom?

  SvaraRadera
 2. Nej, det är lektion två, och den håller Dylans pappa i ;-)

  SvaraRadera
 3. Hej Johanna! Hoppas allt är bra =) Så otroligt söt Dylan är! Och växer med raketfart verkar det som.. En sak som jag har tänkt fråga dig bara.. hur gör du ramarna kring dina foton? Jag antar att det är i photoshop, men när jag har försökt själv vill det sig inte riktigt. Om du skulle hinna tipsa någon gång, vore jag väldigt tacksam! =) Kram, Caroline

  SvaraRadera
 4. Caroline: Hej själv! Jajamen! Jag gör dem i photoshop! Lite onödigt krångligt dessutom, finns lättare sätt! Men grundläggande har jag bara en mall, som är en "mörk-vit" fyrkant med ett hål i och skugga runt kanten, som jag lägger bilden bakom. Vet inte hur mycke det är till förklaring, men har man Pages så kan datorn göra det själv, mycke snabbare. Men så gör jag!

  SvaraRadera