tisdag 4 maj 2010

Vilken kalasdag!

Idag har jag och Dylan varit på ettårskalas hos den här söta fröken!

Och hennes mamma hade gjort den sötaste kalastårta jag någonsin skådat! Observera att björnen har en lakrisbåt till näsa! I love it! God var den med!

Dylan och jag hade klätt upp oss i matchande blått dagen till ära. Jag i volanger, rosett i luggen och matchande blått nagelack som skymtar i nästa bild. Dylan i blå Bondelid-body, mjuka jeans och sina blåa favoritstrumpor med vita stjärnor. Han hade till och med fixat håret, även om det inte syns på bilden.

På vägen hem så lekte jag lite med kameran medans vi väntade på bussen i Boländerna. En riktig kalasdag med andra ord!

2 kommentarer :

  1. Vilken överraskning att hitta dessa bilder på din blogg... Jag har inte varit så aktiv blogg-läsare på sistone, men nu är jag glad att jag tittade in. :)

    SvaraRadera
  2. Ja kul att tittade in! Tack för ett trevligt kalas!

    SvaraRadera