söndag 16 maj 2010

Hippa, solsken, sushi och pizza

Igår var det möhippa för Petra som gifter sig i juni. Petra var i unga år medlem i ett band, och detta är orginaloutfiten som de uppträdde i!

Och uppträda är precis vad Petra fick göra såklart!

Efter att hon klarat av diverse uppdrag och samlat på sig diverse ledtrådar så köpte vi med oss lunch som inmundigades i den underbara värmen och solskenet nere vid ån.

Själv premiär åt jag sushi, som jag inte ätit sedan jag blev gravid. Inte den bästa sushi jag ätit i mitt liv, men kanske den mest efterlängtade!

Efter lunchen så skulle de andra ut och klättra i en höghöjdsbana utanför stan. Men eftersom jag är gräsänka i helgen, det vill säga jag hade Dylan med mig, så kände jag att mitt äventyr var slut där.

Så jag och Dylan tackade för oss och begav oss hem genom stan. Och det är minsan inte bara Kungsträdgården som har prunkande körsbärsträd. Uppsala city har dem med! Ja, i alla fall ett.

Sen blev det balkongmys och fika hemma i försommarvärmen. Och ja, jag hade för avsikt att sammanstråla med möhippegänget igen sen inne i stan på kvällen, men jag blev så erbarmligt trött, så jag (säg inget till mannen) beställde hem en pizza och somna tidigt istället. Är man småbarnsförälder så är man!

2 kommentarer :

  1. Ahahah! Jag kommer ihåg de där kläderna! FY VAD FULA, och jag som tyckte de var döcoola i 5an ;-)

    SvaraRadera
  2. haha vadå vi va ju ascoola!!?? :P
    kul att jag hittar mig själv på bild i din blogg hehe:) awesome!

    SvaraRadera