lördag 8 maj 2010

Grattis!

Hej och ursäkta att jag inte publicerade någon vinnare igår! För att vara helt ärlig så glömde jag av det, och när jag kom på det på kvällen så var det alldeles för sent så jag tänkte att ni förlåter nog mig om jag presenterar vinnarna idag istället, så här kommer de! Det blev ju jämt skägg mellan onsdag och söndag, så jag lät faktiskt båda bidragsgivarna vinna där! Sedan lottade jag mellan alla de som röstade på dessa två bidrag och här är då vinnarna:

Onsdagens outfit: Ebba
Söndagens outfit: Stephanie
Vinnande kommentar: Johanna Nyström

Så grattis till er! Ni vinner varsitt nummer av senaste ELLE interiör, samt en liten hemlig gåva. Maila mig bara er adress på byjowithlove[at]hotmail.com så skickar jag er vinsterna!

Obs! Tävlingen är inte sponsrad. Vid pristävlingar så är det alltid jag som står för inköp av pris. Så att ni vet! 

KOMMENTERA

Skicka en kommentar