tisdag 11 maj 2010

Tjena gänget!

Sorry för lite dålig uppdatering de senaste dagarna. Jag har sysselsatt mig med ett antal små och även några större projekt. Bland annat har jag fixat till min stora mörkbruna byrå i vardagsrummet, så att den numera är vit, på hjul och har fina kupade handtag istället för att vara ranglig och brunskavd. Har behövts göras länge! Och nu tog jag mig äntligen tiden att göra det! Bildbevis kommer var så säkra! Sen har jag sysselsatt mig med tredagarsprojektet "Att städa och vår-/sommar-rensa Johannas garderob". Och det var också ve-häl-be-höv-ligt vill jag lova! Har även pysslat ihop några tapet-tavlor med tapeterna jag beställde ifrån måleributiken.se. Och så chillat med Dylan förstås! Han kan nu (Varning! Jätteintressant information följer!) gripa och leka med sin skallra. Stort Bebis-MVG! Och även hålla upp huvudet så fint när han ligger på mage. En riktig kämpe! Han börjar dessutom skratta nu när man busar med honom, typ munpruttar honom på magen och så. Så, det var Dylan det. Och imorgon tar jag med mig honom och sällskapar med Clara till Stockholm! Där ska strosas i butiker, ätas, fikas och mysa, kolla på körsbärsträden i Kungsträdgården och även träffa en tavelbeställare på NK. Så det blir både mysigt och spännande det! Men nu är det dags att sova! På återseende!

2 kommentarer :