lördag 22 maj 2010

Hej hej!

Sitter här och skriver med en lite smått sprattlande kille i knäet som helst av allt vill stå, med min hjälp då, inte sitta. Och som gurglar, dregglar och kastar sig framåt och bakåt stup i kvarten! Det är så kul! Så mycke som händer hela tiden! Är lite dålig på att blogga för tillfället känner jag, men dagarna går i ett huj ändå vill jag lova! Idag har vi varit ute, hela familjen, på picknick nere vid Skarholmen i Uppsala. Det var så mysigt! Ja, ända tills myggen kom då. Och min modiga make tog, sitt mellanösterniska påbrå till trots, årets första dopp! Impad! Nu har vi Joel på besök och han och mannen sitter och kollar på fotboll och äter spagetti, sen ska vi vidare ut i försommarkvällen och hälsa på Jonathan och Clara. Så det rullar på rätt gott här, men det är å mysigt! Ja. Jag ville väl mest titta in här och säga hej, och att vi lever och frodas! Ha det så gott! Tills vi hörs igen! Au revoir!

KOMMENTERA

Skicka en kommentar