fredag 4 december 2009

What to wear?

På söndag är det adventsmys hos farmor och på måndag är det julfest och julbord med jobbet, sen väntar julfest med mannens jobb, och med kyrkan. Sen kommer själva julafton, gånger tre firanden, tätt följt av nyår. Och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig!? Klart jag har kläder, men finkläder, det börjar det bli värre med. Min svarta vida "fin-och-funkar-till-allt-kjol" går inte igen i dragkedjan längre. Eller okey, den går igen, men då kan jag inte sitta. Och sitta det vill jag ju. Måste nog göra en ordentlig festgarderobsinventering ikväll. Och så gör jag som Annie och inventerar bloggen på inspiration ifrån föregående år. För snart så: Kommer alla festerna på en och samma gång...

Julfest med jobbet 2008.

Samma julfest.

Julbord med mannens jobb 2008.

Samma julbord.

Julfest i kyrkan 2008, samma kläder åkte också på när vi firade jul i Uppsala samma år.

Och eftersom man inte kan vara helt svart på jul så åkte det in en mörkröd ros i håret.

Julfest med vännerna hemma hos oss samma år som övriga.

Julafton med svärföräldrarna i Karlskoga.

9 kommentarer :

 1. Du är så vacker Johanna!

  SvaraRadera
 2. ...och kläderna är ju riktigt snygga, men inte direkt gravidvänliga :)

  SvaraRadera
 3. Sophia: Nej men tack! Snutt!

  Anna: Precis så! Så nu återstår att finna lösningen...

  SvaraRadera
 4. åh, du är så fin, gumman. vore jag lika snyggt gravid som dig så skulle jag satsa på stretchiga fodral på partajen!!
  jag tar dock med mig dina fina outfits som inspiration till mina kommande fester!

  SvaraRadera
 5. Linda: Åh men tack! Gripande gulliga människa! Ja men kanske, why not! Dessvärre så är jag inte ägarinna av så många stretchiga fodral, men det kanske går att ändra på ;-) Och alltid kul att man kan inspirera, din egen blogg är ju en riktig inspirationskälla!

  SvaraRadera
 6. Jag har lagt upp receptet på Saffransskorpor nu :)

  SvaraRadera
 7. Sofie: Åh toppen! Jag som har lite julpysseldag idag! Tackar så mycke!

  SvaraRadera
 8. Vilka underbara kläder :D
  Du kommer garanterat att hita något lika smashing fast du har bebis i magen :)
  kram från oss

  SvaraRadera
 9. Annie PD: Men tack du! Ja nu ska jag alldeles strax iväg på 2009 års julfest med jobbet, och jag är ombytt och klar, och fotad ;-) Så vi får väl se här på bloggen inom kort om jag var smashing eller ej :-D

  SvaraRadera